Zzp-account*

50,00

Categorie:

Hier bestel je een account met één inlog waarmee je van alle Dinz Web modules gebruik kunt maken. De kosten hiervoor zijn €50,- exclusief btw per maand + eenmalige inrichtingskosten van €50,- excl. btw. Je betaalt alleen extra indien je gebruik wilt maken van de modules Nanda Nic Noc (NNN), Omaha en Kraamzorg.

*Let op! Met het plaatsen van de bestelling geef je Dinz toestemming om de maandelijkse kosten van ons programma via een automatische incasso van je rekening af te schrijven. De eenmalige inrichtingskosten betaal je bij de bestelling van jouw account. Je kunt maandelijks opzeggen waarbij wij een opzegtermijn van één volledige kalendermaand hanteren.

Met een zzp-account kun je binnen Dinz Web declareren binnen de verschillende zorgstromen. Je kunt je cliëntgegevens beheren, cliëntactiviteiten aanmaken en deze in een declaratie plaatsen naar zorgverzekeraar, gemeente of zorgkantoor. Kijk voor ons volledige moduleaanbod en de mogelijkheden hier.

Geef in het onderstaande formulier aan welke modules je wilt inschakelen in Dinz Web. Je kunt dit later altijd aanpassen. Er geldt een all-in prijs, dus het aantal modules dat je inschakelt heeft geen invloed op de kosten behalve de licentiemodules (aangegeven met een sterretje).

Je selecteert hier alleen de modules die je wilt, daarna bestel je het zzp-account. De naam die je hier ingeeft wordt gekoppeld aan de door jou geplaatste bestelling. Druk eerst op de knop: “Modules aanzetten” voordat je op “In winkelmand plaatsen” klikt en het bestelproces afmaakt.

  Declaratieverkeer * (minimaal één invullen)

  Zorgverzekeringswet (ZVW)

  Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO)

  Jeugdzorg (JW)

  Wet langdurige zorg (WLZ)

  Persoonsgebonden budget/particulier (PGB)

  Kraamzorg*

  Forensische Zorg (FZ)  Overige modules

  Zorgleefplan (rapporteren, ECD)

  Zelfredzaamheid-Matrix

  Nanda Nic Noc* (indiceren)

  Omaha* (indiceren)

  Financieel (boekhouding)

  Dinz Web App (mobiele versie Dinz Web)