Diensten

Dinz Web

Dinz Web is ontwikkeld voor de zorg door mensen uit de zorg- en welzijnssector. Gebaseerd op jarenlange praktijkervaring op het gebied van het besturen adviseren automatiseren en procesgericht administratief inrichten van zorginstellingen. Met Dinz Web verzeker je jezelf van een up-to-date oplossing voor de volledige registratie, verwerking en rapportage van cliënten en zorguren.

Support

Dinz helpt. Wij hebben een supportnummer (je betaalt alleen reguliere belkosten) om telefonische hulp te verlenen bij het gebruik van Dinz Web. Hier zitten op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur medewerkers van Dinz voor je klaar. Je kunt ons bereiken op 085 300 1900.

Informatie en advies

Doordat de mensen aangesloten bij Dinz praktijkervaring hebben in de zorg- en welzijnssector weten zij veel over de verschillende zorgstromen en hun spelregels. Ook is er binnen het team expertise over het opstarten coöperaties en andere zaken. Wij zetten onze kennis graag voor je in.

Samenwerking

Dinz Web ondersteunt alle soorten samenwerkingsverbanden met oog op de praktijk maar ook met oog op de wet en regelgeving rondom samenwerkingsverbanden. En daarin zet Dinz net het stapje extra in de dienstverlening en beschikbare functionaliteiten omdat Dinz weet wat er leeft in de zorg nu maar vooral richting de toekomst.