Support

Dinz helpt. Wij hebben een supportnummer (je betaalt alleen reguliere belkosten) om telefonische hulp te verlenen bij het gebruik van Dinz Web. Hier zitten op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur medewerkers van Dinz voor je klaar. Je kunt ons bereiken op 085 300 1900. Hier kan je terecht met je vragen over het gebruik van Dinz Web, zoals problemen met het invoeren van gegevens en onduidelijkheid over het de reden van afkeur van een declaratie. Ook kun je hier issues en feedback met betrekking tot de software melden. Uiteraard is de support ook per mail te bereiken. Het mailadres hiervoor is support@dinzweb.nl

Ondersteuning met Teamviewer

Support bij vragen over de werking van ICT betekent dat de supportmedewerker via de demo-omgeving meeloopt met de stappen in jouw live omgeving. De supportmedewerker heeft echter geen toegang tot je persoonlijke live omgeving maar heeft hiertoe wel de mogelijkheid. Dit wordt indien nodig met je besproken en geschiedt na jouw toestemming via softwareprogramma Teamviewer. Klik hier om Teamviewer voor Dinz Web Support te downloaden.

Binnen Dinz Web zelf is ook Online Help aanwezig. Hier kan je veel gestelde vragen bekijken, uitleg krijgen over de velden die je ziet in het scherm waar je werkt en spieksheets opvragen.

Terug