Dinz Web – trainingen

We bieden klanten verschillende mogelijkheden om training(en) te volgen over ons programma. Er zijn veel mogelijkheden binnen Dinz Web en om deze optimaal te benutten is een training voor een module waarmee je niet bekend bent altijd aan te raden. Voor nieuwe klanten is er voor zzp'ers eenmalig de opstarttraining te bestellen. Voor zorgaanbieders zijn de eerste trainingen onderdeel van de implementatie (opgenomen in de offerte). Voor bestaande klanten die nieuwe modules gebruiken, meer uitleg wensen of verder de diepte in willen over de mogelijkheden van Dinz Web zijn er verschillende opties:

  • Support op afspraak: voor €75,- per uur kun je een afspraak maken met één van onze supportmedewerkers. Je hebt dan telefonisch contact en met behulp van het programma TeamViewer kun je samen in Dinz Web kijken.
 
  • In-company training (op locatie) (maximaal 10 personen): €495,- per dagdeel à vier uur. Tevens worden er reiskosten in rekening gebracht. Deze bedragen €45,- per uur, berekend vanaf Wageningen.
Naast de bureautrainingen die we geven is het ook mogelijk om een training op locatie te volgen. Eén van onze trainers komt dan langs om uitleg te geven over Dinz Web. Wij raden aan om deze training met meerdere mensen te volgen of meerdere modules te behandelen omdat er reiskosten worden gerekend voor een training op locatie. Voor een maatwerkofferte kun je contact opnemen met info@dinz.nl of onze informatielijn op 085 300 1900. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.