Dinz nieuwsbrief april

3 mei 2021

1 mei 2021

Dinz nieuwsbrief april


De lente is volop in gang. Nestjes worden gebouwd, het weer wordt beter en daar kunnen we op proosten op het terras. Genoeg reden om deze nieuwsbrief kort maar krachtig te houden:

  • Aangepaste openingstijden in mei
  • Wetsvoorstellen naar de Tweede Kamer
  • Dinz Web tip
  • Van onze website: Subsidieregeling in de wijkverpleging
Aangepaste openingstijden
 
In mei zijn wij op de volgende feestdagen gesloten:
  • Hemelvaartsdag donderdag 13 mei 
  • Pinksteren maandag 24 mei 
Op de overige werkdagen zitten wij voor je klaar van 8.30 tot 17.00 uur zoals je van ons gewend bent!

Wetsvoorstellen naar de Tweede Kamer

Er zijn twee wetsvoorstellen goedgekeurd door de ministerraad die nu naar de Tweede Kamer gaan voor goedkeuring. Het ene wetsvoorstel beslaat de aanbesteding in de jeugdzorg en Wmo en de andere over het verplicht stellen van elektronische gegevensuitwisseling. Klik op de links om naar de artikelen hierover op Skipr te gaan. 
Dinz Web tip

Om jou als gebruiker op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden in Dinz Web publiceren wij Releasenotes. In de Releasenotes vind je wat er gewijzigd is en welke handelingen je eventueel moet uitvoeren om op correcte wijze van de veranderde functionaliteiten gebruik te maken.

De Releasenotes zijn te vinden in het menu Help > Documentatie.

Van onze website: Subsidieregeling betere zorg, meer tijd en werkplezier in wijkverpleging

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS) opent vanaf 3 mei een subsidieregeling ter waarde van 114 miljoen euro om bij te dragen aan betere zorg en meer tijd en werkplezier. De Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (SOW) kan gebruikt worden voor projecten gericht op samenwerking, intervisie en om administratieve laten te verminderen. Lees er meer over op onze website.
Lees meer

Terug