Dinz nieuwsbrief februari

4 maart 2021

Bekijk hier de online versie
2 maart 2021

Dinz nieuwsbrief februari


Van schaatsen naar zonnen in de tuin: er hangt verandering in de lucht. Ook worden de eerste maatregelen rondom de coronacrisis versoepeld wat hopelijk meer lucht geeft. De verandering bij Dinz zit er ook goed in: komende maand gaan we de nieuwe look online zetten! De oude vertrouwde functionaliteiten in een overzichtelijk en aantrekkelijker jasje. En dat is niet het enige wat aan bod komt in deze nieuwsbrief:

  • De nieuwe interface
  • Zorgbonus voor zorgverleners pgb
  • Update handleidingen Dinz Web
  • Zorgcontracten nog niet gericht op de Juiste Zorg Op de Juiste Plek
Deze maand beschikbaar: de nieuwe interface van Dinz Web!

Dinz Web gaat er anders uit zien: alle schermen in een vernieuwd jasje! De schermen zijn opgeschoond, het lint is er niet meer, de taken, rapporten en prefilters staan op een andere plek. Al deze wijzigingen geven meer overzicht en gebruiksvriendelijkheid.
Om de overgang soepel te laten verlopen, en je voldoende tijd hebt om te kunnen wennen aan de nieuwe interface, is de oude versie voorlopig nog beschikbaar.

De komende periode zullen wij ook vragenuurtjes organiseren. Je kunt dan ‘aanhaken’ op een Teams meeting en je vragen stellen. Ook wordt een overzicht beschikbaar gesteld met de verschillen tussen de oude en de nieuwe interface. 

Houd de Dinz Web meldingen in de gaten voor de laatste informatie!
Zorgbonus voor zorgverleners pgb

Vanaf 1 maart kan voor zorgverleners die betaald worden vanuit een pgb een zorgbonus worden aangevraagd. Deze bonus is een beloning voor zorgverlener die tijdens de eerste coronagolf een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.

Lees meer over de voorwaarden en hoe deze aan te vragen op de website van de Rijksoverheid.
Ook toe aan een update: de handleidingen van Dinz Web!

Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de handleidingen die te vinden zijn in Help > Documentatie. Gezien de nieuwe interface en andere updates die de afgelopen tijd zijn doorgevoerd wel zo prettig. Zodra de nieuwe handleidingen gepubliceerd worden, zal hier een Dinz Web melding van gemaakt worden. 

Van onze website: Zorgcontracten nog niet gericht op de Juiste Zorg Op de Juiste Plek

Driekwart van de contracten rept met geen woord over de Juiste Zorg Op de Juiste Plek (JZOJP), terwijl dit een pijler van het zorgbeleid is. Dat blijkt uit onderzoek van de NZa die meer dan 600 contracten uit 2019 bekeek. Lees er meer over op onze website.
Lees meer

Terug