Nieuwsbrief december

3 januari 2019

Nieuwsbrief December


Het is alweer tijd voor de laatste nieuwsbrief van het jaar 2018! We hopen dat iedereen fijne feestdagen heeft en we in 2019 weer fijn mogen samenwerken. In deze laatste nieuwsbrief van het jaar, we houden het kort maar krachtig, komen de volgende zaken aan bod:

  • Aangepaste openingstijden Dinz

  • Klanttevredenheidsonderzoek

  • Nieuwe website live

  • Inkoopbeleid zorgverzekeraars 2019

  • Aankondiging: update Dinz Web

  • Wijkverpleging bant minutenregistratie

  • Jeugdzorgregio's krijgen 108 miljoen euro voor plannen betere jeugdhulp

Aangepaste openingstijden Dinz

 

Tijdens de feestdagen is de supportlijn van Dinz gesloten. Vanwege de overgang op de iWMO/iJW berichten en het afsluiten van het jaar zijn we zoveel mogelijk bereikbaar.

 

Daarom is Dinz alleen gesloten op: 
 

1e en 2e Kerstdag &

Nieuwjaarsdag.

 

Klanttevredenheidsonderzoek

 

Wij van Dinz zijn continu bezig om onszelf te verbeteren. Daar kunnen we uw suggesties heel goed bij gebruiken! Daarom stellen wij het zeer op prijs als u onze enquête over de diensten van Dinz zou willen invullen. U kunt de enquête hier starten. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Vernieuwde Dinz website is live!

 

Sinds een paar dagen is de nieuwe website van Dinz live! U kunt op Dinz.nl kijken naar de wijzigingen. Uiteraard blijven wij u ook op de nieuwe site op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en belangrijk nieuws. 

Inkoopbeleid zorgverzekeraars 2019

 

Veel zorgverzekeraars hebben het inkoopbeleid 2019 inmiddels gepubliceerd. Op onze site houden wij een overzicht bij van de regels omtrent de ongecontracteerde zorg. Dit nieuwsbericht kunnen we bijwerken wanneer we vernemen dat de spelregels van zorgverzekeraars veranderen. Zo is sinds de vorige nieuwsbrief het beleid van Menzis geupdatet. Kijk op onze site voor meer informatie.

LEES MEER

Aankondiging: update Dinz Web

 

Wij zijn druk bezig met een grootschalige update van Dinz Web. Met een nieuwe werkwijze waarin wij steeds meerdere issues/verbetervoorstellen oppakken om vervolgens in één update te verwerken, dragen we zorg voor een verminderd aantal keren updaten. 

Op het moment zijn we druk in de testfase met de eerste grootschalige update. We verwachten dat deze medio januari vrijgegeven zal worden. Houdt de Dinz Web Meldingen in de gaten voor alle belangrijke informatie!

 

Wijkverpleging bant minutenregistratie

 

Minister De Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) heeft afspraken gemaakt met wijkverpleegkundigen, zorgaanbieders, zorgverzekeraars, accountants en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) om in 2019 af te komen van de minutenregistratie in de wijkverpleging.

LEES MEER

Jeugdzorgregio's krijgen 108 miljoen euro voor plannen betere jeugdhulp


De komende drie jaar krijgen alle 42 jeugdzorgregio’s miljoenen euro’s voor hun plannen voor merkbaar betere jeugdhulp. Dat maken minister Hugo de Jonge (VWS) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) bekend.

LEES MEER

Terug