Nieuwsbrief juli

1 augustus 2020

Dinz nieuwsbrief juli


Op veel plekken is de vakantie al begonnen en de Tweede Kamer is met zomerreces. Ook wij merken dat er iets minder vragen binnenkomen op de supportlijn. Daarom hebben we deze kort maar krachtige nieuwsbrief voor deze maand. Maar eerst: fijne vakantie gewenst (mocht je deze hebben)!


Algemeen:

  • Nieuwe Free-Learning modules


Dinz Web:

  • Klankbordgroep Dinz

  • Dinz Web tip

  • Gestart project iWMO/iJW V3.0

Free-Learning modules


Je bent nooit uitgeleerd. Daarom houden we je op de hoogte van de nieuwe Free-Learning modules die je gratis online kunt volgen. De afgelopen tijd zijn "Omgaan met het overlijden van een cliënt" en "Intimiteit en Seksualiteit in het Verpleeghuis" toegevoegd.

Kijk voor het complete aanbod op de website van Free Learning.

Klankbordgroep Dinz

 

Zou je met ons mee willen denken over de vernieuwingen in Dinz Web? De komende tijd gaan wij druk bezig met het vereenvoudigen van de modules Omaha en NNN in combinatie met de integratie van het Zorgleefplan. We willen hiermee zorgen dat de functionaliteit nog beter aansluit op de praktijk. 

 

Daarom willen we een klankbordgroep oprichten: “Omaha/NNN en Zorgleefplan”.
Het doel van deze klankbordgroep is het evalueren van de bestaande functionaliteit, het aanpassen en vereenvoudigen hiervan en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit zodat de modules Omaha, NNN en de integratie met het Zorgleefplan nauwer aansluiten op de werkwijze van al onze gebruikers. De klankbordgroep zal periodiek (online) bijeenkomen om de aangedragen ideeën om te zetten naar concrete functionaliteit in Dinz Web.
 
Maak je gebruik van één of meerdere van deze modules en wil je graag meedenken en je bijdrage leveren om de modules in Dinz Web nog verder te verbeteren? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar support@dinzweb.nl onder vermelding van je naam en welke module(s) van Omaha, NNN en/of Zorgleefplan je gebruikt.

 

Dinz Web tip

Melding bij aanmaken WMO/JW declaratie: er zijn tarief regels zonder tarief

In de vorige nieuwsbrief is aangegeven wat deze melding inhoudt. Deze keer gaan we in op de melding: Er zijn tarief regels zonder tarief. Controleer bij Administratie > Administratie > Declaraties > Gemeente ontbrekende gegevens om welke cliënt(en) het gaat en welk product en activiteit.
 
Bij iedere indicatie met een product wat niet bekend is in Dinz, moet het met de gemeente afgesproken tarief worden ingevuld.
Dit is bij: Administratie > Administratie > Tarieven > WMO of JW
 
Selecteer in de lijst het betreffende tarief jaar en klik op de tab: Tariefregels.
In deze lijst moeten de productcategorie, de productcode en het tarief zijn gevuld. 
Door middel van de knop Toevoegen kan een nieuw tarief worden toegevoegd.


Gestart: project iWMO/iJW V3.0 (januari 2021)


We zijn begonnen met de grootschaliige implementatie van het berichtenverkeer dat in januari volgend jaar live gaat. Omdat deze update nogal wat voeten in de aarde heeft houden we je de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent dit onderwerp. 

Terug