Training: De rol van verzorgenden en verpleegkundigen binnen het verpleegkundig proces

2 december 2020

De Wijkzorg Academie biedt op 15 december, 19 januari en 16 februari een training van drie dagdelen aan, waarin de specifieke rol van verzorgenden en verpleegkundigen binnen het verpleegkundig proces extra aandacht krijgt.
Tijdens de training leer je de zorgindicatie die door de wijkverpleegkundige gesteld is te vertalen in uitvoerbare zorgdoelen. Je krijgt meer inzicht in het verpleegkundig proces, verslaglegging (zorgplannen, doelen, rapportage, samenwerking, overdracht), risicosignalering, medicatieveiligheid en in meetinstrumenten die je kunt inzetten om excellente zorg aan jouw zorgvragers te geven.
De training is bedoeld voor verzorgenden niveau 3 en verpleegkundigen niveau 4 uit de thuiszorg, die werken met de zorgplannen die door een wijkverpleegkundige zijn gemaakt bij de indicatiestelling.
De training wordt gegeven door Sanne van der Ent en Milanda Koopman. Sanne en Milanda hebben beide ruime ervaring als procesbegeleider/trainer en geven graag hun opgedane kennis en praktijkervaring door.

Er zijn drie bijeenkomsten van ieder drie uur. De deelnemers ontvangen een certificaat van deelname en 9 accreditatiepunten voor het kwaliteitsregister V&V. Omdat de interactie in de groep de basis is van het "van en met elkaar” leren, bestaat de groep uit 5 à 6 deelnemers. Onze ervaring is dat er zo voldoende persoonlijke aandacht voor de deelnemers is en op die wijze wordt het leereffect zo groot mogelijk.
De training kost € 350,- (excl. btw).

Samengevat:
Voor wie: verpleegkundigen en verzorgenden
Wat: training de rol van verzorgenden en verpleegkundigen binnen het verpleegkundig proces
Waar: via een beeldbelverbinding.
Wanneer: 15 december, 19 januari en 16 februari van 12:30-15:30 uur.
Kosten: drie dagdelen voor € 350,- excl. btw.
Accreditatie: 9 punten kwaliteitsregister V&V.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met: info@wijkzorgacademie.nl.

Terug