Voor wie?

Als zzp’er met collega’s samenwerken op een client

Dinz biedt software die gericht is op Zelfstandigen Zonder Personeel (zzp’ers) in de zorg. Of je nu indiceert of zorg levert aan cliënten en dit wilt rapporteren en/of declareren: het kan allemaal binnen Dinz Web én voor elke zorgwet. Werk je samen met collega’s bij dezelfde cliënten, dan kunnen jullie elkaar eenvoudig mee laten lezen.

 

Zorgaanbieders

Indien je een zorgorganisatie bent met medewerkers en wilt dat deze ook zelf in kunnen loggen, kun je bij ons een zorgaanbiedersaccount afnemen. Dit heeft een aantal voordelen, zoals: planningen kunnen maken, medewerkers kunnen (en indien gebruik wordt gemaakt van de app: op locatie) cliëntactiviteiten aanmaken en op uitgevoerd zetten en meteen rapporteren.

Coöperaties

Ook coöperaties kunnen gebruikmaken van Dinz Web. Omdat onze software is ingericht op het ondersteunen van zowel zzp’ers als verscheidene samenwerkingsvormen, is deze uitermate geschikt voor coöperaties. Kijk voor een uitgebreide beschrijving van alle verschillende vormen van samenwerking die in Dinz Web geregeld kunnen worden hier.

Service organisaties

Ook service organisaties en administratiekantoren kunnen eenvoudig gebruikmaken van Dinz. Door een apart account te hebben hoeven niet de inloggegevens gedeeld te worden. Indien je meerdere klanten hebt bij Dinz hoef je bovendien maar één keer in te loggen om bij alle gegevens te kunnen.