Zzp’ers

Dinz biedt software die uitermate geschikt is voor de gehele administratie van Zelfstandigen Zonder Personeel (zzp’ers) in de zorg. Of je nu indicaties stelt, rapportages maakt of gewoon zorg levert aan cliënten en deze wilt declareren: het kan binnen Dinz Web allemaal.
Door onze verschillende declaratiemodules die elk gericht zijn op het declareren binnen één financieringsstroom weet je zeker dat je het gehele declaratieproces kunt doorlopen. Er is een directe link met VECOZO waardoor je niet langer naar verschillende portalen hoeft om te kunnen communiceren met de financieringspartner. Je kunt de declaratie vanuit Dinz verzenden en wanneer er een reactie komt vanuit de zorgverzekeraar, zorgkantoor of gemeente komt deze automatisch in het systeem te staan. Niet alleen kun je hiermee eenvoudig de status van declaraties inzien, ook kun je deze meteen terugzien in je financiële administratie binnen Dinz Web. Zo heb je altijd een mooi overzicht van de verdiensten in ons programma.

Het zorglandschap is continu in beweging. Dit houdt ook in dat de spelregels regelmatig veranderen. Bij Dinz zijn professionals aangesloten die met één been in het zorglandschap staan. Dit helpt ons om de software up-to-date te houden, maar deze kennis wordt ook ingezet om jou als zzp’er zoveel mogelijk te ondersteunen. We houden je op de hoogte middels meldingen in Dinz Web, informatie verschaffen aan de supportlijn en natuurlijk onze nieuwsberichten.

Meer weten over de verschillen tussen een zzp- en een zorgaanbiedersadministratie? Lees hier verder.

Terug