Als zzp’er met collega’s samenwerken op een client

Dinz biedt software die gericht is op Zelfstandigen Zonder Personeel (zzp’ers) in de zorg. Of je nu indiceert of zorg levert aan cliënten en dit wilt rapporteren en/of declareren: het kan allemaal binnen Dinz Web én voor elke zorgwet. Werk je samen met collega's bij dezelfde cliënten, dan kunnen jullie elkaar eenvoudig mee laten lezen en laten rapporteren als jouw collega's ook Dinz Web gebruiken.

Door digitaal te rapporteren voldoe je aan de actuele wet- regelgeving. De gegevens in Dinz worden AVG proof opgeslagen en je kunt jouw cliënt of diens wettelijk vertegenwoordiger digitaal inzage geven in jouw rapportages.

Er is een directe link met VECOZO waardoor je niet langer naar verschillende portalen hoeft om te kunnen communiceren met de financieringspartner. Je kunt de declaratie vanuit Dinz verzenden en wanneer er een reactie komt vanuit de zorgverzekeraar, zorgkantoor of gemeente komt deze automatisch in het systeem te staan. Niet alleen kun je hiermee eenvoudig de status van declaraties inzien, ook kun je deze meteen terugzien in je financiële administratie binnen Dinz Web. Zo heb je altijd een mooi overzicht van de verdiensten in ons programma.

Het zorglandschap is continu in beweging. Dit houdt ook in dat de spelregels regelmatig veranderen. Bij Dinz zijn professionals aangesloten die met één been in het zorglandschap staan. Dit helpt ons om de software up-to-date te houden, maar deze kennis wordt ook ingezet om jou als zzp’er zoveel mogelijk te ondersteunen. We houden je op de hoogte middels meldingen in Dinz Web, informatie verschaffen aan de supportlijn en natuurlijk onze nieuwsberichten.

Meer weten over de verschillen tussen een zzp- en een zorgaanbiedersadministratie? Lees hier verder.

Terug